Artyści muzyczni - Dick4Dick

26-09-2017
Artyści muzyczni - Dick4Dick

Dick4Dick is a Woo!Man (Mystic 2017)

Dick4Dick wracają z nowym materiałem i znów rozdają karty! 7-my album grupy nosi tytuł „Dick4dick is a Woo!Man“i jest kwintesencją tej nieokrzesanej formacji. Znów są o krok do przodu i
znów przcierają nowe szlaki: jest przebojowo, ale i przekornie zarazem. Tytuł płyty nie jest przypadkowy: po raz pierwszy usłyszymy żeńskie wokale i to we wszystkich aranżacjach!
Gościnnie pojawiły się : Natalia Nykiel, Joanna Chowaniak, Julita Zielińska, Marsija, Ania Ołdak, Woska i Halszka. Dicki kontynuują swoją podróż po futurystycznych, syntetycznych światach i nie
zamierzają zwolnić swojej rozpędzonej machiny.
 
Przedpremierowo zaprezentują cały materiał z nowego albumu w anturażu show świetlno-wizualnej podczas tegorocznej edycji Interference Festival.
 
 
Video:
 
Dyskografia:
 
Silver Ballads, Zgniłe Mięso Rec. 2005
Grey Album, Dickie Dreams 2008
Legendary Dick4Dick, Mystic 2009
Summer Remains, Mystic 2009
Who’s Afraid Of?, Mystic 2010
5, Mystic 2013
Tau Ceti e, Dickie Dreams 2016